altijd vers gebrand 100% Arabica

GEBRAND IN NEDERLAND

onze koffie

De bonen voor onze koffie en espresso worden direct bij de boer ingekocht wat betekend dat er geen bedrijf tussen zit. Onze Hasta Barista blends worden dus door ons persoonlijk geselecteerd en op kleine schaal speciaal voor ons gebrand. Hierdoor serveren wij koffie en espresso waar wij achterstaan. Onze koffie blend is dus uniek en nergens anders te verkrijgen.

Dat maakt onze koffie zo sterk.

Als koffie serveren wij echte caffè crema. Hiervoor gebruiken wij onze Mocca Bourbon blend, een uitgelezen, 100% Arabica melange, met een volle mocca smaak. Samengesteld uit de Brasil Yellow Bourbon, Colombia Supremo, Guatemala Antigua en Costa Rica Tarazzu.

Voor onze espresso, cappuccino en latte macchiato gebruiken wij onze Noir Desir blend, een melange van 75% Arabica en 25% Robusta wat doet denken aan donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit.

duurzaamheid

Wij gebruiken zo veel mogelijk biologische producten. Onze koffie- en espressobonen worden direct bij de boer ingekocht en zijn 100% direct trade. Dit is vrijwel beter dan fair trade omdat er geen tussenpersoon is, en de koffieboeren er zelf goed aan verdienen. Wij gebruiken uitsluitend

biologisch afbreekbare disposables.

partners

Fleur de Cafe

Jaarbeurs Utrecht

Toettoetfood.nl

ID&T and Q-Dance

Pop-Up Borrel 

contact

HASTA BARISTA

www.hastabarista.nl

info@hastabarista.nl

+49 (0)1732770209

 

Hasta Barista , baby !

©2017 by HASTA BARISTA Event Catering